horvdavid írta:
boss
vasárnap voltam a sárvári tescoba és aGTR2 az 6000 FT volt:D A Rcae07+STCC pedig ugyanugy 6000 ft volt.GTR EVO-t nemis láttam...

erre mond hogy óccsó
Ne Tesco-ba vedd. Ott minden qrva drága.

Csak 1 példa: amikor én tavaly vettem a RACE 07 + Evo packot, akkor volt egy ilyen 35%-os árengedmény. Tehát én megvettem valami 5450 FT-ért a kettőt, Tesoba továbbra is 8990-ért adták....

Nem szabad Tescoba venni. Be kell menni a Media Marktba/Saturn/576 KByte/stb. üzleteibe, s ott kell megvenni.

Amúgy meg

:
http://cdgalaxis.hu/kereses?q=Race+2007 ... en&x=0&y=0@Sipinho: GTR2-t se tudod crackeltel onlány nyomni, azt is meg kell venni. Csak ott annyi van, hogy kapsz egy Serialt, amivel a játékon belül majd regizned kell egy felhasználónevet + jelszót + mail címet, azt leírod, elteszed valahova, ahol jól meg tudod őrizni, s ennyi.

RACE 07-nél még annyi van, hogy pl. nekünk VSR-be nem egyszer volt olyan, hogy futam előtt fél-1 órával jelent meg a javítás hozzá.

Szóval akkor kellett mindenkinek letöltenie, szerverre felrakni, stb. Főleg a múltkori volt a szar, amikor a Volvo C30-hoz hozzáadtak +25-30 kg súlyt, mert erős volt, s mindezt úgy, h nálunk van handicap, tehát súlybüntetéses rendszer. A Volvosoknak így nem csupán +25 kg-mal kellett menni, hanem 50-55 kg súllyal a patch előtti állapothoz képest (meg persze leszámítva a handicap súlyt).